Merknader om installasjon av vindus- og dørbeslag og vedlikeholdsproblemer

avqvqwv
fdvq

Jeg tror at vi ikke er ukjente med vindus- og dørbeslag, det er en del av installasjonen vår, som er uunnværlig for vinduer og dører, og det er på grunn av deres eksistens at utseendet og rollen til vinduer og dører pleier å være perfekt.Enten bruken av vinduer og dører er lang og installasjon er uatskillelig, må vi ta hensyn til de spesifikke sakene i installasjonen?Hvordan går vi frem for å vedlikeholde dem etter installasjon?Her skal vi se på dem sammen.

1. Korrosjon av dør- og vindusbeslag er veldig viktig, hvis maskinvaren rust, vil påvirke funksjonen til dørene og vinduene og ytelsen, vil levetiden også reduseres, og dermed påvirke den energibesparende effekten av dører og vinduer .

2. Atmosfærisk kvalitet: under normale omstendigheter vil kun oksygenet i luften korrodere metallet, men med utviklingen av industrialiseringen i verden har også de skadelige gassene og støvet i luften økt i store mengder, som karbondioksid, svoveldioksid og andre gasser som produseres ved forbrenning av kull og bensin

3. Fuktighet: fordi fuktigheten i luften kondensert til en flytende vannfilm er dannelsen av de nødvendige forholdene for korrosjonsceller, når fuktigheten når en viss kritisk verdi for dannelsen av vannfilm på overflaten, økte korrosjonshastigheten.

4. Temperatur: høy temperatur og høy luftfuktighet, temperaturen stiger for å akselerere korrosjon, jo lengre fuktighet, korrosjon er også mer alvorlig.

Og vedlikehold av dør- og vindusbeslag, nøkkelen ligger i følgende 4 punkter.

1. Rustfritt stål håndtak og annen rustfritt stål "hardware" kan brukes til å lyse rengjøringsmiddel skrubbe, kan øke lysstyrken.

2. Hengsler, hengende hjul, hjul og andre bevegelige deler i langtidsbevegelsen kan skyldes støvvedheft og redusere funksjonen, hver sjette måned fikser en til to dråper smøremiddel kan holde den jevn.

3. Vær ekstra oppmerksom på rotasjonsretning og strekking av avtrekkeren, unngå bruk av egenvekt.Spesielt for å lære barn, ikke heng på dørhåndtakssvingen, både utsatt for fare og kan utgjøre en fare for den indre døren.

4. Låsesylinderrotasjonen er ikke følsom, kan skrapes fra blyantkjernen på en liten mengde svartkrutt, blås lett inn i låsehullet.Dette skyldes at grafittkomponenten er et veldig godt solid smøremiddel.Ikke drypp ned i smøremiddelet, da dette vil ha større sannsynlighet for å feste seg til støvet.

Ovennevnte er for alle i installasjon av dør- og vindusbeslag som trenger oppmerksomhet og vedlikeholdsmetoder, bare på disse små stedene som er riktig vedlikeholdt, kan bruken av dører og vinduer være mer permanent.Dører og vinduer i livene våre kan spille en stor rolle kan være små, men vi vil generelt velge huset når dørene og vinduene vil være store, ikke bare er den pustende effekten også kan gjøre hele huset lysere, det ovenstående er å spørre deg om noe av innholdet i dørene og vinduene, håper det kan hjelpe deg.


Innleggstid: 21. mars 2022